четвер, 19 квітня 2018 р.

підсумок благодійного новорічного заходу від кафедри та факультету психології та соціології

19 грудня - останній етап благородної справи, підсумок благодійного майстер - класу "Новорічна іграшка"! Подарунки від Нтаіс факультету психології та соціологіїСНУ імені Лесі Українки уже готові. Щиро дякуємо усім, хто долучився до нашої роботи!
Особливі слова вдячності нашим студентам: Бульчик Тамарі, Миселюк Дарині, Павловій Богдані, Демчук Богдані та Тищук Дарині!
Вітаємо усіх зі святом!


Організатор: викладач кафедри практичної психології та БЖД Магдисюк Л.І.



Сьогодні, 19 грудня, завершився наш марафон благодійних майстер-класів "Новорічна іграшка". Ми щиро вдячні всім, хто брав участь у майстер-класах: студентам та викладачам факультету психології та соціології, учням та педагогам 21 гімназії, НВК № 26, ЛНВК ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів правознавчий ліцей, ЗОШ № 10, ЗОШ № 9. За вилучені кошти, а їх було в нас 1100 грн ми придбали подарунки та привітали з Днем Святого Миколая діток з Волинського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Варто сказати, що ми не лише зробили добру справу та приємне комусь, а впершу чергу за все ми отримали величезне задоволення від проробленої роботи, адже немає нічого кращого ніж задоволені дитячі очі та питання, коли ми прийдемо ще. Майстер-класи перевершили наші сподівання і кожен з них був особливим завдяки учням, які не лише були переповнені бажанням творити, а й знаходили найбільш креативні підходи до виконання будь-яких завдань, напевно, це той момент, про який гворять, що учні перевершили своїх вчителів, тобто нас, студентів НТАіС факультету психології та соціології. Сподіваюсь, кожен учасник майстер-класу отримав свої позитивні емоції та таке ж задоволення як і ми.
На завершення хочеться привітати всіх з Різдвяними святами, ще раз подякувати учасникам благодійних майстер-класів, учителям шкіл, учням та їх батькам, за те, що вони не були байдужими. Ми натхненні результатами своєї праці, будемо планувати ще щось не менш цікаве та захоплююче!





Немає коментарів:

Дописати коментар