понеділок, 23 квітня 2018 р.

Сьогодні тиждень факультету психології та соціології для студентів 11 та 12 груп розпочався з мега позитивної та пізнавальної інтелектуально-розважальної гри брейн-ринг з ЦЗ та БЖД. Викладачі кафедри практичної психології та безпеки життєдіяльності Магдисюк Л. І. та Дучимінська Т. І. разом з завідувачкою обласного методичного кaбiнeту Бoгдaнoвич Л. М. та методистом Семінович А. М. (нaвчaльно-методичний центр цивільного зaхисту та безпеки життєдіяльності Волинської облaсті) влаштували нам цю гру.
Інтелектуальне шоу відбувалося в невимушеній та дуже цікавій формі з ведучими, командами, капітанами та журі.
Гра складалася з трьох основних раундів, конкурсу капітанів, назв та девізу команди та ряду питань на тему безпеки життєдіяльності та цивільного захисту (як поводити себе в тій чи іншій ситуації тощо).
Обране напередодні журі у складі: методист Семінович А. М. та старост Тищук Дарії (12група) та Омельченко Ірми (11 група), виставляло кожній із команд бали, за підсумками яких з відривом у 3 бали визначило переможця. Ведучі підбадьорювали та допомагали впродовж усього заходу,за що ми їх дуже вдячні.
Загалом, усі учасники брей-рингу отримали море позитивних емоцій та вражень!
Дякуємо нашим гостям Бoгдaнoвич Л. М., Семінович А. М. та викладачам Магдисюк Л. І., Дучимінська Т. І. за чудове дійство!
Тищук Дарія та Омельченко Ірма, студенти першого курсу факультету психології та соціології








Немає коментарів:

Дописати коментар