понеділок, 23 квітня 2018 р.

Запрошуємо на щорічний Міжнародний психологічний фестиваль на Світязі, організатор: Кафедра практичної психології та безпеки життєдіяльності СНУ ім. Лесі Українки

Шановні колеги!
ВСІХ, хто прагне до самопізнання і творчої реалізації, Фахівців, орієнтованих на розвиток інноваційних технологій у психології та психотерапії, Студентів, які прагнуть до розвитку своїх особистих і професійних якостей, до освоєння нових технологій і психологічних практик, Всіх, кого цікавить розвиток свого психологічного та духовного потенціалу, запрошуємо взяти участь у
«Психологічному фестивалі на Світязі»
Весняний «Психологічний фестиваль на Світязі» відбудеться 11-13 травня 2018 року на базі спортивно-оздоровчого табору «Гарт» Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
У рамках фестивалю протягом трьох днів заплановано тренінги, майстер-класи, ворк-шопи, які будуть проходити протягом дня, а також нічний марафон.
Простір фестивалю відкрито для творчих психологічно-навчальних проектів: музичних, театральних, танцювальних, художньо-образотворчих, тощо.
Для учасників є можливість познайомитися з різними напрямками сучасної психології та психотерапії, взяти участь у майстер-класах, опрацювати свої проблеми, отримати новий імпульс до подальшого розвитку, ознайомитися із роботою різних тренерів, отримати нові знання та проявити себе, встановити ділові та дружні контакти. Для ведучих є можливість презентувати свій метод, провести майстер-клас (до 3-х годин), творчу майстерню, обговорити актуальні питання у неформальному спілкуванні. І, нарешті, просто відпочити в красивому місці та в дружній компанії.
Оргвнесок за 1 день перебування на фестивалі при попередній оплаті складає 150 грн.
- Для тренерів, які бажають провести майстер-клас чи тренінг, участь у фестивалі безкоштовна в разі залучення 8 учасників.
- Для тренерів, які бажають провести майстер-клас чи тренінг в разі залучення 4 учасників участь у фестивалі – 50% від вартості оргвнеску.
- Для тренерів, які бажають провести майстер-клас чи тренінг в разі залучення 2 учасників участь у фестивалі – 75% від вартості оргвнеску.
- Оплата для студентів передбачає знижки в до 25% від вартості оргвнеску.
Якщо бажаєте бути учасником, Вам потрібно зв’язатися з представником оргкомітету, який після отримання оргвнеску зареєструє Вас як учасника фестивалю (для цього необхідно буде повідомити Ваше ім’я, регіон та контакти (моб., e-mail).
Реєстрація учасників:
Контактні особи:
Борейчук Ірина Олегівна (тел. 097-669-82-59)
Ставицька Олена Григорівна (тел. 063-681-78-81)
e-mail: svityaz_fest@mail.ru
Реєстрація тренерів:
Контактні особи:
Борейчук Ірина Олегівна (тел. 097-669-82-59)
Ставицька Олена Григорівна (тел. 063-681-78-81)
e-mail: svityaz_fest@mail.ru
Учасники забезпечуються житлом та харчуванням по передоплаті за адресою: 43018 м. Луцьк, вул. Потапова, 9, каб. 204 або на картку ПРИВАТБАНКУ - 4731 2171 0906 2156 (отримувач – Мушкевич Мирослава Іванівна)
Проживання у 3-х, 4-х місних будиночках коштує 150 грн. за 1 день.
Проживання у будиночках котеджного типу коштує 200 грн за 1 день.
Харчування (шведський стіл) коштує 350 грн. за 1 день.
З питань бронювання житла та харчування звертатися:
Мушкевич Мирослава Іванівна,
тел. моб.: (095)1560684; тел. роб.: (0332)249001;
e-mail: mira_mush@yahoo.com; max_um@rambler.ru,


Немає коментарів:

Дописати коментар