понеділок, 16 квітня 2018 р.

Дякуємо за активну участь педагогам та 11 класникам НВК-26, психологу та соціальним педагогам НВК-9 та НВК-10, педагогу організатору та соціальному педагогу, учням 21 гімназії м. Луцька!_Профорієнтаційний захід

До зими лишись лічені дні, проте на факультеті психології та соціології СНУ ім. Лесі Українки уже панує новорічний настрій. Сьогодні Наукове товариство аспірантів і студентів факультету психології та соціології разом з куратором НТАіС Магдисюк Л. І. в університетських стінах радо вітали усіх учасників благодійного майстер-класу "Новорічна іграшка". Активну участь брали не лише майбутні психологи, а також і студенти хімічного факультету і факультету іноземних мов. Нам приємно було зустріти учнів та педагогів Луцьких шкіл та гімназій: 21, 26, 10, 9. Загалом у благодійному майстер-класі взяло участь немало-небагато 70 осіб. У рамках заходу було проведено три різні та захоплюючі воркшопи: "Ангел" (Тищук Д., 12 гр.), "Сніговичок" (Миселюк Д.,Демчук Б., Палова Б. 33 група), "Новорічна ялиночка" (Бульчик Т., голова НТАіС, 33гр, Притка І., 22 гр.). Викладач кафедри практичної психології та безпеки життєдіяльності Дучимінська Т. І. провела техніку декупажу. Гості заходу змогли , обрати те, що їм найбільш сподобалось або навіть, спробувати себе в усіх трьох воркшопах. Тютори зазначили, що усі учасники мали не лише хороший настрій та завзятість до роботи, а й були креативні, активні, працьовиті, старанні. Дружня, новорічна атмосфера допомогла не лише виготовити ангеликів, Олафів, Новорічних оленів, ялиночки та задекорувати дзвіночки, дощечки й інші атрибути Різдвяно-Новорічних свят, а й стерти кордони між студентами та учнями, викладачами, педагогами.
Щиро вдячні за участь у майстер-класі усім гостям, учням та педагогам, мамам, студентам, викладачам та працівникам.
Усі вилучені кошти будуть витрачені на подарунки до дня Святого Миколая для діток з Волинського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.



Немає коментарів:

Дописати коментар