понеділок, 23 квітня 2018 р.

Публікація викладача кафедри доц. Хворост Х.Ю. у ЗМІ

Любі читачі, журнал PEOPLE UA by Nasoloda вітає з наступаючим Святом Весни! Почитати святковий випуск журналу Весна 2018, № 3 (43) Ви можете за посиланням http://top-people.com.ua/archive-all Тема номера: 12 друзів PEOPLE UA
У рубриці «VIP-інтерв’ю»: радник голови Волинської обласної ради, депутат, керівник фракції в обласній раді, голова Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Вячеслав Рубльов; депутат обласної ради, голова фракції Радикальної партії Олега Ляшка у Волинській обласній раді, заступник директора ТОВ ІРС СІСТЕМ (ТМ «Avanti» та «Farinella») Юрій Ройко; радник Луцького міського голови Ігор Поліщук; директор ПТ «Ломбард Добробут», ПП «Укрбізнесінвест» Сергій Була; приватний підприємець, депутат обласної ради Олександр Омельчук; керівник підприємства «БОШ-ТЕПЛО», депутат Луцької міської ради Сергій Шкода; директор ТМ «Добра Хлібина» Вадим Левценюк; волонтер, підприємець, депутат міської ради Сергій Балицький; лікар-стоматолог ортопед і терапевт стоматологічного кабінету «Дент Лайф» Юрій Романюк; директор магазину «Світ кераміки» Надія Магерко; підприємець та студент Іван Сидор; організатор Премії «Люди року» та головний редактор журналу «People UA» Олена Бекеша.
В Project Brand: пластичний хірург Тетяна Зубанова та адвокат Віталій Жуковський.
Події: 24 березня у Києві відбудеться «Людина Року України». Інтербізнес – нагороди для переможців. Читайте фоторепортаж з Премії «Люди року-2017. Волинь».
Кар’єру допоможе побудувати бізнес-тренер Христина Хворост, яка розповідає про арт-коучинг у досягненні результату. Волинська фондова компанія працює, аби вітчизняний аграрний сектор став сильним та конкурентоспроможним.
Шоу-бізнес: Тетяна Ярошик започаткувала першу на Волині «Асоціацію сценічних мистецтв».
Малеча: Cвяткова благодійна акція для дітей. Академія успіху «Джонік» може навчити дітей розмовляти іноземними мовами навіть за короткий термін часу.
Здоров’я: Здорова жінка – здорова сім’я – впевнена компанія «Tian De», яка подбає про Вас. Стоматологія лікарів Сахненко «777» подбає про красиву посмішку.
Краса: В моді натуральна косметика «Organique Naturalica». Про те як стати володаркою ідеального волосся? – розповідає студія краси «Le Mark». Модні чоловічі стрижки цього сезону вже можна зробити у Men’s Style Salon. Всі види макіяжу by Viki Mizyk. Про красу вій та нігтів подбає Beauty master Elena Novosad. Салон краси «Ідеал» вітає прекрасну половину людства з Святом Весни. Центр краси та здоров’я «Princess» пропонує весь спектр салонних послуг. Прикрасять Ваше життя ювелірні прикраси магазину «Перлина» та «ВАШ Ювелір». Картини, сувеніри, ікони та прикраси з бурштину ви можете знайти в магазинах «Бурштинова копальня».
Мода: Читайте фоторепортажі з модних подій «Lviv Fashion Week» та «Lutsk Fashion Weekend». Магазин чоловічого одягу «Daniel Rizotto» одягає в успіх. Шкіряні вироби та аксесуари від дизайнера Дмитро Харчук вдало доповнять Ваш образ та гардероб. Cпорт: унікальний проект Спорт Line «Зміни себе за 8 тижнів» допоможе схуднути та розкішно виглядати.
В меню: рецепт «Куряча грудинка по-американськи». Магазин «Здоров’ячко» розповідає про Суперфуди. Проводьте приємно весняний час у популярних закладах відпочинку: «Майдан», «Чевермето», «Cушиямі», «П’ятниця».
В рубриці «Дім»: Галерея нерухомості. Житловий комплекс «Яровиця» знає як заощадити кошти. Надійний забудовник «Луцьксантехмонтаж 536» вітає Вас з Святом Весни. Квартири преміум-класу від ЛДБК. «ВолиньСталь» - виробник, який пропонує металопрофіль, металочерепиця, покрівельні плівки, комплектуючі для гіпсокартону, водостічні системи, мансардні та металопластикові вікна. Гіпсова штукатурка машинного нанесення зробить підприємство «Gipsputs». Енергоефективне опалення забезпечить «Західтехноресурс». Про чисту воду в кожну оселю розповідає компанія «А-Глобал». Ексклюзивний інтер’єр Вам зробить «Domum Group». «Єврохаус» пропонує новинки та широкий вибір товарів: тканинні ролети, металопластикові конструкції, вхідні та міжкімнатні двері. Системи охорони допоможе встановити «Алерт Ком». Оригінальні меблі Ви знайдете у фабриці меблів «Signal» та неповторний декор у «Stile di Vita».
Актуально PRO: У Луцьку відкрили Boutique Hotel & Restaurant преміум-класу. Юля Федецька презентувала нову колекцію одягу. Кращі миті Вашого життя закарбує на світлинах фотограф Сніжана Никончук. Астрологія успіху на 2018 рік.

Немає коментарів:

Дописати коментар