понеділок, 23 квітня 2018 р.

дебати на тему: "Мій життєвий вибір " між 11 та 12 групою.

НТАіС факультету психології та соціології 2 квітня, в рамках тижня факультету, організувало дебати на тему: "Мій життєвий вибір " між 11 та 12 групою. Кожен отримав для себе корисну інформацію, яка допомагатиме у подальшому житті.
Дякуємо усім учасникам!
Організатор: Магдисюк Л.І.




Викладачі кафедри практичної психології та безпеки життєдіяльності Магдисюк Л. І. та Дучимінська Т. І. разом із завідувачкою обласного методичного кaбiнeту Бoгдaнoвич Л. М. і методистом Семінович А. М. (навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Волинської області) влаштували студентам 11 та 12 груп мегапозитивну і пізнавальну інтелектуально-розважальну гру – брейн-ринг із ЦЗ та БЖД.
Інтелектуальне шоу відбувалося в невимушеній та дуже цікавій формі з ведучими, командами, капітанами та журі. Гра складалася із трьох основних раундів, конкурсу капітанів, назв і девізу команди та ряду питань на тему безпеки життєдіяльності та цивільного захисту (як поводити себе в тій чи іншій ситуації тощо).
Обране напередодні журі у складі: методиста Семінович А. М. і старост Тищук Д. (12 група) та Омельченко І. (11 група) виставляло кожній із команд бали, за підсумками яких із відривом у 3 бали визначило переможця. Ведучі підбадьорювали і допомагали впродовж усього заходу, за що студенти їм дуже вдячні.
Загалом, усі учасники брей-рингу отримали позитивні емоції та враження!

Немає коментарів:

Дописати коментар